Transport si plata

Transportul si plata produselor

Dupa ce ati ales produsele pe care vi le doriti si ati trimis comanda spre procesare, dumneavoastra v-ati terminat treaba. Vine randul nostru sa ambalam produsele alese de dumneavoastra, astfel incat sa le asiguram o siguranta optima la transport. Coletul va fi preluat pana in ora 16 de catre firma de curierat, urmand ca in urmatoarea zi lucratoare produsele sa ajunga direct la usa dumneavoastra.

Firma de curierat acopera peste 5500 de localitati catre care pretul tramsportului este fix, valoarea acestuia fiind de 16 lei, TVA inclus. Pentru localitatile care nu se afla pe lista aceasta, vor trebui platiti kilometri suplimentari cu 0.80 lei /km.

Plata comenzii si a transportului o veti face ramburs, in momentul in care primiti produsele de la curier. In acel moment, suma de plata va contine contravaloarea produselor, cei 16 lei aferenti transportului iar, unde este cazul, numarul de km suplimentari inmultiti cu 0.80 lei. Suma de plata, fara eventualii kilometri suplimentari, va va fi afisata si pe site, inainte de finalizarea comenzii.

In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 14, ne rezervam dreptul de a o procesa in urmatoarea zi lucratoare. Acest lucru inseamna ca la usa dumneavoastra va ajunge in 48 de ore de la plasarea comenzii.

In cazul in care doriti din diferite motive sa returnati produsul, trebuie sa stiti ca aveti acest drept. Din punct de vedere al transportului, acceptam returul doar prin firma de curierat cu care avem contract, plata fiind suportata in intregime de catre dumneavoastra. Mai multe despre politica noastra de returnare a produselor gasiti aici.

Comentariile sunt închise.