Politica de retur

Politica de retur

Conform legislatiei, orice client are dreptul ca in 14 zile calendaristice de la primirea produsului, sa solicite returnarea acestuia si inapoierea contravalorii respectivului produs. O.G. 130/2000 permite acest lucru consumatorilor, fara sa fie nevoiti sa dea vreo explicatie, fara sa supoprte penalitati sau alte costuri, cu exceptia celui de transport. Echipa CosmeticeBIO se conformeaza intru totul legislatiei in vigoare, procedura de returnare a produselor fiind urmatoarea:

– clientul trebuie sa anunte prin email la adresa office@cosmetice-bio.net dorinta de returnare a produsului, in cel mult 14 zile calendaristice. Orice notificare ulterioara nu se va lua in considerare.

– returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport doreste.

Nu se accepta returnarea urmatoarelor produse:

– Produse care au fost desigilate.

– Produse care prezinta urme de consum.

– Produse cu eticheta sau ambalajul deteriorat.

Cosmetice-bio.net va inapoia contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data primirii produsului care face obiectul returului. In cazul in care se doreste inlocuirea produsului, va rugam sa specificati acest lucru in notificare, iar dupa primirea produsului de la dumneavoastra un coleg din echipa noastra va va contacta pentru a completa o noua comanda si pentru a rezolva eventualele diferente de pret.

Comentariile sunt închise.