Istoria cosmeticilor bio

Fiecare vrea sa arate cat mai bine tot timpul. De fapt, ideea de a arata bine a fost studiata de omenire de secole. Cosmeticele in general si chiar produsele cosmetice bio au o istorie destul de lunga.

Povestea produselor cosmetice bio

Daca vreodata v-ati uitat la poze cu hieroglifele egiptene, atunci trebuie sa fi observat ca fetele oamenilor in acele descrieri erau pictate. Ochii sunt izbitori de conturati  si gurile sunt definite. Intentia de a descrie oamenii in acea maniera era de a atrage atentia spre trasaturile ascutite.

Parfumuri egiptene

Egiptenii credeau cu tarie in zicala „curatenia este alaturi de evlavie”. Asa ca ei au venit cu multe produse si cosmetice bio nu numai ca sa se pastreze curati ci si ca sa exagereze cu felul de a arata.
O sa vi se para asta un pic cam greu de crezut, dar prin anii 15 pana spre 20 i.e.n. ei deja dezvoltasera cosmeticele bio care puteau indeparta cicatricile, ridurile, si chiar vergeturile. In ciuda acestei lungi si interesante legaturi cu trecutul, industria produselor cosmetice bio asa cum o stim noi astazi s-a impus de-abia in secolul 20.

Cresterea industriei produselor cosmetice bio

Produsele cosmetice bio si naturale sunt sigur un succes rasunator ca industrie. Dar cum a ajuns sa fie asa cum este ea astazi? De unde a venit ideea dupa asa o lunga dependenta de cosmeticele chimice?
Este o veche zicala care spune ca „frumusetea este periculoasa”. In timp ce veridicitatea acestei declaratii este deschisa la discutii, multi dintre noi nu realizeaza ca ceea ce este intr-adevar periculos sunt produsele pline de chimicale pe care noi le folosim ca sa aratam frumos. Istoria a inregistrat o multitudine de cazuri in care produsele de infrumusetare care erau foarte populare si de larg consum contineau foarte multe substante daunatoare ca formaldehida, arsenic, mercur si plumb.

Chiar dupa toate cercetarile care dovedesc ca aceste chimicale sunt periculoase, ele inca sunt folosite intr-o anumita masura in cosmetice si in  ziua de azi. In timp de majoritatea oamenilor nu se sinchisesc intr-adevar sa se gandeasca la consecintele pe termen lung, au fost oameni in aceasta industrie care aveau standarde mai inalte de etica si care au simtit asta ca pe o alternativa necesara sa fie gasita.

cosmetice bio

Asta a condus la crearea produselor cosmetice bio care foloseau numai ingrediente naturale si organice. Ingrijirea naturala a pielii este un concept foarte vechi. Produsele cosmetice bio erau folosite in China si Orientul Mijlociu inca de la inceputul mileniului 4 i.e.n. Erau afectiuni ale pielii care erau usor tratabile cand erau remediile naturale folosite. Chiar si astazi, multi oameni care au pielea extrem de sensibila, sau alte probleme de piele, se intorc la produsele naturale pentru ajutor.

Cosmeticele bio devin acum foarte populare. De cand au fost cateva complicatii cu cosmeticele chimice, cosmeticele naturale le-au inlocuit perfect pentru un machiaj cu un rezultat foarte bun.
Exista atatea produse de machiat naturale valabile pe piata, dar inainte de a cumpara vreunul din ele trebuie sa verificati daca toate ingredientele lor sunt naturale sau nu.

Puteti verifica etichetele de la cosmeticele naturale sau produsele organice de ingrijire a parului  pentru a sti continutul exact al acestor produse.

Beneficiile folosirii produselor cosmetice bio

Toate femeile, tinere sau mai in varsta, adora sa arate cat mai bine tot timpul. Oricum, o utilizare crescuta a cosmeticelor poate dauna pielii dvs, daca nu aveti grija sa folositi produsele potrivite. Acestea sunt diferite pentru femei care au tipuri diferite de piele, ce sunt sensibile la diverse cosmetice comercializate. Prin urmare, ca sa fiti siguri, este cel mai bine sa va ganditi la produsele cosmetice bio , facute din ingrediente naturale, care nu au efecte secundare. Acestea sunt bune pentru toate tipurile de piele.

Tipuri de produse cosmetice bio

O femeie vrea sa detina colectia completa de cosmetice bio de ingrijire, pentru fiecare parte a fatei si corpului sau. Puteti gasi cu usurinta cosmetice bio: fard de obraz, fard bronzant, fard de pleoape, anticearcan, fond de ten, ruj, lac de unghii, crema de fata, crema hidratanta si demachiant.

Ingrediente naturale

Produsele cosmetice bio provin din realizarea cosmeticelor bio cu alte subproduse permisibile si sanatoase. Inainte de selectie, o importanta foarte mare o are citirea  listei de ingrediente pentru oricare produs cosmetic natural, ceea ce va ajuta consumatorul.

ingrediente naturale
Natura a fost buna sa ofere o imensitate de elemente utile care sunt sanatoase si bune pentru pielea noastra, si produse pentru functii variate. Multe tipuri de plante, flori, frunze, si chiar radacini sunt alese si amestecate in cateva dintre cele mai bune cosmetice bio . Acestea sunt cunoscute ca si cosmetice bio pe baza de plante sau organice.

Istorie

Cosmeticele bio nu reprezinta o tendinta de brand nou pentru astazi, ele au existat dintotdeauna in civilizatie, folosind  surse naturale pe care pamantul le are de oferit. Produsele cosmetice bio au fost in formele lor simple in timpul civilizatiilor timpurii, in special civilizatiile asiatice, care au descoperit in mod ingenios si au manevrat avantajele acestor ingrediente naturale.

S-au identificat anumite plante si ierburi, pentru beneficii specifice corpului dvs. A fost o imbunatatire absoluta asupra asigurarii de sanatate si privirii consumatorului chiar si in zilele traditionale.

Femeile primelor civilizatii foloseau aceste remedii naturale, care acum sunt renumite ca si cosmetice bio pentru frumusetea lui sau a ei . Ele au fost pionierii in aceste articole de frumusete, si asa au descoperit avantajele acestor plante si ierburi.
In cele mai vechi timpuri, cea mai mare parte din bunatatea naturii si-a gasit utilitatea in cosmetice, si de asemenea in medicina si parfumuri.

Beneficii

Natura asigura o multime de beneficii pentru omenire. Ingredientele naturale au fost verificate ca si beneficii pentru toate tipurile de piele. Ingredientele naturale 100% nu au efecte negative asupra pielii. Este un fapt demonstrat stiintific ca ingredientele naturale de la baza produselor cosmetice bio nu au efecte negative.

Ingredientele naturale aduc de asemenea proprietatile lor de vindecare pentru a rezolva problemele de piele existente.

Cand cumparati cosmetice bio sau produse de ingrijire a parului nu uitati sa verificati coeficientul de ingrediente naturale. Exista multe produse pe piata care sunt vandute in numele produselor naturale dar de-abia au vreo urma de ingrediente naturale. Abtineti-va de la astfel de produse.

Despre CosmeticeBIO

Plantele au fost si continua sa fie mijlocul prin care intram in comuniune cu natura. Prin urmare, noi, cei din echipa CosmeticeBIO, ne-am propus sa intarim aceasta legatura, readucand plantele la justa lor valoare.

Comentariile sunt închise.