Frumusete si Sanatate de la Natura

Tratamente naturiste

Tratamente naturiste

Uleiuri esentiale

Magazin uleiuri cosmetice

Remedii naturale

Stiati ca…

Comenzi telefonice: 0759 070 856

Transport la adresa in 24 de ore cu doar 16 lei/comanda!

Posturi recente

Cosmetice Bio

Industria cosmetica este in floare, iar doamnele sunt innebunite dupa cutiutele micute care promit a face minuni cu pielea si, implicit, cu psihicul lor. In fiecare zi, o femeie care nu este neaparat genul care se machiaza, foloseste cam 3-4 produse cosmetice, pe putin. Vorbim aici de crème, demachiant, sapun de fata, serumuri, etc. Toate doamnele si domnisoarele isi doresc sa arate bine, insa cele mai multe dintre ele nu stiu la ce riscuri se expun atunci cand folosesc anumite produse cosmetice. Sa fim sinceri, de cate ori ai verificat eticheta unui ruj, a unei creme sau a unui rimel? Stii exact ce contine crema pe care o aplici pe fata in fiecare dimineata si in fiecare seara? Si daca ai citit eticheta, ai inteles exact ce inseamna fiecare ingredient, fiecare substanta? De cele mai multe ori ignoram complet aceasta parte a verificarii ingredientelor, mai ales ca orice produs cosmetic are in componenta o intreaga insiruire de denumiri, care mai de care mai sofisticate si mai greu de inteles.

cosmetice bio

De ce cosmetice bio?

Tocmai pentru ca in ultima vreme din ce in ce mai multe doamne si domnisoare au inceput sa acuze alergii sau iritatii, eczeme sau diverse reactii adverse in urma folosirii anumitor produse cosmetice, industria cosmeticelor bio a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai tare. In tara noastra este un domeniu tot mai des discutat in ultimii ani, si tot mai multe doamne devin adeptele cosmeticelor bio dupa ce inteleg importanta tratarii corespunzatoare a pielii si a corpului nostru.

Cosmetice bio – avantaje si dezavantaje

Folosirea cosmeticelor bio prezinta deopotriva atat avantaje, cat si dezavantaje. E drept ca cele din urma sunt mai putine si se refera in general la costurile mai ridicate. Cosmeticele bio sunt realizate integral din ingrediente naturale si este normal ca acest lucru sa duca la un pret mai ridicat. De asemenea, daca produsele cosmetice de rand sunt fabricate in serie , chiar si sute de bucati intr-o singura zi, prepararea unei creme bio necesita mai multa atentie, mai mult timp, efort si in general manufactura. Avem iarasi cateva motive pentru care pretul unei creme bio va fi mult mai ridicat.

De asemenea, fiind o industrie destul de banoasa si relativ noua, necunoscatorii ar putea fi pacaliti si ar putea sa plateasca bani grei pe niste creme sau uleiuri care de fapt sa nu fie chiar atat de bio precum se lauda. Adevarul este ca nu ai cum sa verifici toate ingredientele care au fost puse intr-un produs, decat daca l-ai duce la o analiza de laborator.

Multe persoane au experimentat senzatie de uscaciune si de nehidratare corespunzatoare a pielii atunci cand au facut trecerea de la cosmeticele normale la cele bio.

Avantajele utilizarii produselor cosmetice bio sunt multiple si unele dintre ele sunt si usor de intuit. Lipsa parabenilor, dar si a parfumurilor si a substantelor sintetice este primul avantaj pe care aceste cosmetice il ofera. Este atat de important ca produsele cosmetice pe care le folosim sa fie lipsite de asemenea substante, tocmai pentru ca ele se cred ca fi principalele vinovate de aparitia unor forme de cancer. De asemenea, multe boli si sensibilitati ridicate la nivelul pielii pot fi cauzate tot de aceste substante sintetice.

Produsele bio sunt facute din plante care sunt recoltate si cultivate intr-un mod natural, fara interventii artificiale asupra lor. Pentru iubitorii de animale alegerea de produse cosmetice bio este si o chestiune de etica, intrucat aceste produse nu sunt testate pe animale, ci pe grupuri de oameni care se ofera voluntar. Produsele bio au un termen de valabilitate mai scazut fata de produsele normale din comert, asa ca trebuie sa fiti atenti sa nu le folositi dupa expirarea acestui termen.

Uleiurile vegetale – componente de baza pentru cosmetice bio

In continuare vom prezenta pe scurt cateva dintre cele mai importante uleiuri vegetale care sunt suport important in fabricarea cosmeticilor bio. Efectele lor benefice asupra sanatatii fac din produsul final nu doar un mijloc de infrumusetare ci si o solutie cu rezultate dovedite in tratarea a numeroase afectiuni ale pielii si parului. Bineinteles ca aceste uleiuri pot fi utilizate si independent, nu doar in amestec cu alte produse naturiste pentru a obtine produse cosmetice. In cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii despre fiecare ulei in parte, va invitam sa urmati linkurile aferente fiecarui produs si sa studiati sectiunea de „Descrieri”, care a fost realizata prin cumularea si trierea informatiilor oferite de siteuri de renume.

Ulei de Lavanda

Ulei de lavanda

Este obtinut din planta numita stiintific Lavandula angustifolia, este un ulei parfumat, placut la atingere care se incadreaza mai mult in categoria uleiurilor esentiale decat in a celor vegetale. Este cunoscut in special pentru capacitatea sa de a reduce efectele depresiei si a starii de anxietate dar si pentru efecte de insanatosire a pielii si parului. In combinatie cu diferite alte uleiuri poate ajuta la stoparea caderii parului, eliminarea matretii, a acneei si petelor datorate arsurilor solare.

Asa cum am precizat, beneficiile sunt multiple, ajutand in diminuarea efectelor astmului, in vindecarea muscaturilor de insecte, eliminarea durerilor de cap sau tratarea insomniei. Efectele adverse sunt aproape nule, singurele precautii fiind in cazul copiilor mici sau a femeilor insarcinate.

Noi incercam sa va oferim prin magazinul nostru ulei de lavanda pret si calitate extraordinara pentru a va putea bucura pe deplin de efectele benefice ale acestui produs. Pe piata din Romania exista produse naturale de genul ulei de lavanda fares care sunt utile doar pentru anumite scopuri. Un exemplu ar fi ulei de lavanda pentru par sau ulei de lavanda pentru celulita. Produsele disponible pe site-ul nostru sunt general utilizabile, avand o concentratie optima incat sa poata trata orice afectiune. Nu va trebui sa iti cumperi ulei de lavanda pentru ten, separat, pentru a beneficia de frumusetea din tinerete a tenului tau.

In cazul in care doresti sa beneficiezi de efectele combinate ale remediilor bio, gasesti in descrierea fiecarui produs in parte tot ce ai nevoie. In cazul acestui ulei de lavanda indicatii despre cum poate fi folosit in amestec cu alte produse sunt disponibile in sectiunea ulei de lavanda preparare. In cazul in care doriti administrarea interna a acestui remediu, sunt indicate ulei de lavanda capsule, care vor fi disponibile cat de curand si in magazinul nostru.

Ulei de migdale dulci

Ulei de migdale dulci

Este un produs naturist cunoscut din antichitate pentru efectele sale deosebite asupra insanatosirii si infrumusetarii parului si tenului. Putini insa stiu ca acest ulei este un bun analgezic, un laxativ eficient si bun cicatrizant. Marea majoritate a celor care folosesc acest produs il utilizeaza ca si demachiant fara sa stie ca in acest fel aduc un aport urias de sanatate tenului lor datorita proprietatilor de hidratare in profunzime a pielii.

Pe de alta parte uleiul de migdale este un bun protector hepatic, un relaxant muscular dar si un tratament nemaipomenit pentru hemoroizi sau varice. Nu in ultimul rand acest ulei poate fi folosit, datorita proprietatilor enumerate mai sus, si ca ulei de masaj.

Avand in vedere ca frumusetea si sanatatea sunt bunurile noastre cele mai de valoare, noi va punem la dispozitie ulei de migdale dulci pret plafar si puritate de top. In acest del nu va mai trebui sa cumparati ulei de migdale dulci pentru ten sau ulei de migdale dulci pentru vergeturi. Cu produsul nostru puteti beneficia de toate avantajele cumulate ale remediilor vandute de restul magazinelor online.

Aplicarea acestui ulei este la indemana oricui, un simplu masaj al zonei afectate cu acest produs fiind suficineta pentru ca in cateva zile rezultatele sa uimeasca. Fie ca aveti nevoie de ulei de migdale dulci pentru cearcane, fie ca aveti nevoie de ulei de migdale dulci pentru par, folosind remediul naturist disponibil la noi, veti avea parte de tratarea eficienta a tuturor afectiunilor precum si redobandirea tenului si parului din tinerete. Pentru cei cu probleme de digestie, trebuie sa va spunem ca acest produs natural este minunat pentru curatarea colonului, inlaturand toxinele si redand energia atat de necesara noua. Singura precautie de care trebuie sa tineti seama este utilizarea acestui ulei de migdale dulci in sarcina avand in vedere ca nu exista foarte multe informatii despre efectele acestuia in respectiva situatie.

Ulei de NeemUlei de Neem

Este un produs obtinut din semintele copacului numit Azadirachta Indica, care creste in special in India. Utilizarile acestui ulei sunt destul de variate dar trebuie tratate cu precautie. In primul rand trebuie sa mentionam ca este indicat doar uzul extern al acestui ulei, fiind toxic atunci cand este consumat in cantitati mari. Folosit cu precautie ajuta in tratarea unor forme de cancer, reducerea efectelor negative a diabetului si imbunatatirea sistemului imunitar. Sunt cercetari in curs pentru atestarea unor rezultate eficiente in cazul folosirii uleiului de Neem la bolnavii de SIDA.

Pe de alta parte, aplicat extern are rezultate miraculoase pentru vindecarea infectiilor bacteriene sau fungice, tratarea ranilor, eliminarea petelor sau a negilor. Diluat cu alte uleiuri, intrebuintarile acestui produs naturist sunt multiple. Daca doriti sa stiti mai multe, aflati ca ulei de neem proprietati si indicatii puteti gasi urmand linkul produsului de mai sus. Tot acolo gasiti si ulei de neem pareri ale celor care au folosit deja acest produs si multe alte informatii despre ulei de neem beneficii. Datele prezentate sunt ample, si prin urmare va invitam sa le analizati cu atentie pentru a fi siguri ca acest produs este ceea ce cautati.

O particularitare a acestui produs naturist este ca poate fi folosit si ca un insecticid. Achizitionand acest ulei de neem purici sau alte insescte neplacute vor deveni istorie. Cel mai adesea oamenii cauta pe internet „ulei de neem acnee” deoarece aceasta este una dintre cele mai deranjante afectiuni ale tenului. Acesta cautare este intemeiata deoarece produsul mentionat are efecte antiseptice si cicatrizante, vindecand acneea precum si alte afectiuni ale pielii. Un alt produs al acestui copac numit arborele neem este pudra neem, obtinuta din coaja sau frunzele acestui arbore. Beneficiile acestei pudre pentru sanatatea organismului nostru sunt si ele extrem de cunoscute dar din pacate inca nu este disponibila spre vanzare in magazinul nostru.

Ulei de GalbeneleUlei de galbenele – Una dintre florile care au dat nastere celei mai cunoscute creme cu rezultate uimitoare pentru sanatatea pielii, este galbeneaua sau altfel numita Calendula. Originara din Asia, aceasta planta a ajuns sa fie extrem de cunoscuta in intreaga lume pentru efectele ei benefice precum si pentru usurinta cu care este crescuta.
Uleiul de galbenele este unul dintre cele mai tolerate ulei de catre pielea bebelusilor si prin urmare este indicata utilizarea acestuia in cazul iritatiilor datorate scutecelor. Compusii la nivel molecular ai petalelor galbenelei fac ca acest ulei sa fie bun pentru tratarea buzelor crapate, a inflamatiilor, a ranilor sau iritatiilor precum si pentru vindecarea altor afectiuni ale pielii de genul dermatitelor, exemelor sau psoriazisului.

Ulei de Chimen NegruUlei de Chimen negru obtinut din planta cu numele stiintific Nigella sativa este un produs naturist cunoscut inca de pe vremea Egiptului Antic. Bogatia de minerale, acizi grasi si antioxidanti continute de semintele acestei plante fac ca acest ulei sa fie extrem de benefic pentru o multime de afectiuni. Dintre acestea enumeram reumatismul, afectiuni ale ficatului sau rinichilor, unele tipuri de cancer, diabet, alergii sau inflamatii.
Diluat in apa sau alte uleiuri poate fi extrem de util in vindecarea acneei, in stoparea caderii parului, indepartarea matretii sau a petelor solare. Este utilizat adesea ca si componenta in producerea de cosmetice bio dar si independent pentru tratarea afectiunilor interne sau a infectiilor bacteriene.

Ulei de BoragoUlei de Borago, cunoscut in zonele rurale din Romania si sub numele de ulei de limba mielului, are proprietati multiple care ajuta corpul si pielea in lupta cu timpul. A fost folosit cu succes in eliminarea afectiunilor obisnuite ale pielii dar si a unora mai severe precum dermatitele sau psoriazisul.
Folosit intern, ajuta la prevenirea distrugerii nervilor din cauza diabetului, combate efectele sclerozei multiple si diminueaza inflamatiile datorate lupusului. Studii elaborate au aratat ca are influente positive in tratarea deficientelor de memorie datorate Alzheimer-ului. Este un bun vaso-dilatator si reduce stresul si tensiunea arteriala. Combate impotenta si infertilitatea feminina.
In produse cosmetice bio ajuta la refacerea unghiilor si intinerirea pielii.